UNDER - CIRKUS CIRKÖR

Datum: 2017-10-21

Tid: 17:00

Plats: Hallunda, Folkets Hus, Brage

Biljettinfo: Biljetter finns att köpa vår hemsida - BOKA - Biljettkassan öppnar 1 timma innan föreställningen börjar.

Boka

Cirkus Cirkör spelar igen hemma i Botkyrka, på Folkets hus Hallunda!
Nu med den helt nya föreställningen ”Under” – en storslagen, dystopisk föreställning om människans futtighet i det stora.
I ett landskap som vittnar om en krasch härjar de vilda elementen; stormarna och himlen. Akrobatik, luftakrobatik och sång tas ur sina traditionella sammanhang i mötet med vädrets växlingar.

Information om arrangemanget:
”Under” är den tredje, och avslutande delen, i regissören Olle Strandbergs Under-trilogi. Tematiken om vad som händer när man kraschar och själva anpassningen till ett nytt liv har Olle tidigare utforskat i föreställningarna Undermän (2010) och Underart (2014) – två Cirkus Cirkör-föreställningar som turnerat världen runt. ”Under” är en samproduktion mellan Cirkus Cirkör och Västmanlands Teater.